ملاقات اعضای پویش همراه ( دانشجویی و پژوهشی )با رییس دانشگاه
به گزارش روابط عمومی مرکز پزشکی شهدای تجریش ، جمعی از نخبگان و دانشجویان دانشگاه در قالب پویش همراه با محوریت اساتید و پژوهشگران مرکز پزشکی شهدای تجریش ، با دکترزالی ریاست دانشگاه دیداری صمیمانه داشتند .

ملاقات اعضای پویش همراه ( دانشجویی و پژوهشی )با رییس دانشگاه
به گزارش روابط عمومی مرکز پزشکی شهدای تجریش ، جمعی از نخبگان و دانشجویان دانشگاه در قالب پویش همراه با محوریت اساتید و پژوهشگران مرکز پزشکی شهدای تجریش ، با دکترزالی ریاست دانشگاه دیداری صمیمانه داشتند .
اعضای این پویش عبارتند از :
آقای دکتر داوود امی (معاون محترم درمان مرکز پزشکی شهدای تجریش و مسئول فنی مرکز )
آقای دکتر فرزاد اشرافی ( مدیرمحترم آموزش مداوم دانشگاه و رئیس بخش نورولوژی در مرکز پزشکی شهدای تجریش )
آقای دکتر علیرضا فاطمی (معاون محترم آموزشی و پژوهشی مرکز پزشکی شهدای تجریش و قائم مقام مسئول فنی مرکز )
آقای دکتر علی پیر صالحی
آقای دکتر سعید عبدی
آقای دکتر محمد وحیدی
آقای دکتر مهران عرب احمدی
آقای دکتر طه حسن زاده
خانم دکتر لعیا جلیلیان
خانم دکتر غزل سند گل
خانم دکتر درسا شیرینی
این جلسه با هدف معرفی فعالیت های پویش همراه و چشم انداز های آینده این گروه خدمت استاد زالی تشکیل شد. در ابتدای جلسه ، اساتید حاضر در جلسه و اعضای هسته مرکزی طرح ، دکتر شیرینی ، دکتر سندگل ، دکتر حسن زاده ، دکتر وحیدی ، دکتر جلیلیان و دکتر عرب احمدی توسط دکتر اشرافی معرفی شدند و کلیات طرح توسط ایشان توضیح داده شد. دکتر وحیدی ، موسس پویش همراه ، با اشاره به اهداف و نحوه شکل گیری پویش ، گزارش کاملی از فعالیتهای این گروه در سه ماه گذشته ارائه کردند. پویش همراه جمعی از کارآموزان و کاروزان داوطلب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می باشد که در پاسخ به بحران کرونا کشور در زمینه های مختلف آموزش ، درمان و پژوهش شروع به کار کردند . این گروه در زمینه های متعددی مانند کشیکهای داوطلبانه کارورزان در بخش کرونا ، پیگیری تلفنی بیماران ترخیصی، جمع آوری کمکهای مردمی جهت تهیه تجهیزات ، آموزش بیماران ترخیصی و آموزش کارورزان و کار آموزان ، فعالیت های پژوهشی و نیز بخشهای دیگر فعال بوده است .
در ادامه دکتر جلیلیان ، قائم مقام و دبیر پویش همراه ، طرح پیگیری بیماران ترخیصی اجرا شده توسط این گروه را به طور کامل شامل چالشها ، نحوه اجرا و دستاوردها شرح دادند . در این طرح ، تعدادی از کارآموزان ، تحت تعلیم کارورزان و تحت نظر اساتید ، به طور منظم با بیماران ترخیص شده تماس می گرفتند و روند علائم را ثبت و گزارش می کردند، از رعایت اصول قرنطینه خانگی و مراقبت در منزل اطمینان حاصل پیدا کرده و پاسخگوی سوالات و نگرانی های بیماران بودند. در صورت نیاز ، مداخلات درمانی و ارجاع بیماران به مراکز درمانی صورت می گرفت .
سپس پیشنهاد توسعه طرح پیگیری بیماران برای ادامه بحران کرونا در تمامی مراکز درمانی شهید بهشتی مطرح گردیدو نیز طرح آموزشی –درمانی پایدار بر پایه تجربه این پیگیری ، در تمامی بخش های آموزشی و برای سایر بیماری ها با در نظر گرفتن مقاصد آموزشی ، درمانی و پژوهشی عنوان شد . در ادامه ، دکتر عرب احمدی ، دبیر اجرایی پویش به لزوم اجرای این طرح برای تحقق اهداف پزشکی جامع و جامعه نگر و ظرفیت های استفاده از telemedicine اشاره کردند.
دکتر زالی ، پس از ارائه طرح ، ضمن اشاره به روحیه شجاعانه دانشجویان در رویارویی با چالش کرونا و نقش حیاتی و بالقوه دانشجویی در مدیریت بحرانها، جوانب گوناگون طرح را برشمردند که از میان آنها می توان به بلوغ دانشجویان در ورود به جامعه و ارتباط موثر و معتمدانه با بیماران و لزوم رشد چند بعدی دانشجویان برای تحقق تصویر مطلوب طبیب آینده ، اشاره کرد . از نقاط قوت اجرای این طرح ، پویایی اجرا آن و محدود نشدن به چارچوب ها و الگوریتم های انعطاف ناپذیر در پیگیری بیماران چالشی کووید -19 بوده است .
طبق نتیجه گیری ایشان ، پیگیری بیمار تاثیر چشمگیری در ارائه خدمات و مراقبت بیمار در زمینه های متعدد مانند سلامت روان و جلوگیری از اضطراب حاد و اثرات پایدار آن در بیماران ، دسترسی آسان بیمار به خدمات سلامت و اطمینان از استفاده و دسترسی مناسب داروها داشته است .
از سوی دیگر ، این طرح الگوی جدیدی از ارتباط دانشجویان با اساتید را نمایان کرده است و تعاریف سنتی نظام ارتباطات در چرخه آموزشی – درمانی را بر هم زده است .این الگوها می تواند آینده آموزش و تربیت طبیبان جوان را تغییر دهد .
در نهایت ایشان خاطر نشان نمودند که این شیوه ، برای جمع آوری بانک داده های معتبر و اصیل اطلاعات بیماران ، شیوه نوین و قابل اعتمادی است که میتواند چشم انداز طرح های تحقیقاتی را دستخوش تغییر کند .
در پایان جلسه ایشان قدم اول اقدامات پیش رو را ثبت طرح و اعضای آن در شورای آموزش دانشگاه بیان کردند و حمایت همه جانبه خود برای ادامه حیات و گسترش طرح را اعلام نمودند.