• تاریخ انتشار : 1398/07/16 - 13:15
  • بازدید : 577
  • تعداد بازدید : 43
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مدال طلای کنگره بین المللی پارکینسون و اختلالات حرکتی به عضو هیئت علمی دانشگاه رسید

دکتر مهری سالاری، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برنده مدال طلا در کنگره بین المللی پارکینسون و اختلالات حرکتی شد.


مدال طلای کنگره بین المللی پارکینسون و اختلالات حرکتی به عضو هیئت علمی دانشگاه رسید



دکتر مهری سالاری، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برنده مدال طلا در کنگره بین المللی پارکینسون و اختلالات حرکتی شد.



دکتر سالاری متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ پارکینسون حرکتی، در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومیدانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره این کنگره اظهار کرد: در که هرساله با شرکت هزاران نفر از پزشکان و محققان و علاقه مندان تحقیقات و رویکردهای تشخیص و درمان اختلالات حرکتی برگزار می شود موارد نادر و بی سابقه از بیماری هایی که تشخیص آن ها دشوار است، مطرح و ارائه می شود.



  برنده مدال طلای کنگره پارکینسون و اختلالات حرکتی درباره روند انتخاب برندگان این کنگره توضیح داد: در این کنگره موارد ارسالی در دومرحله مورد بررسی قرار می گیرند و در نهایت نفرات اول تا سوم مشخص می شوند.



 به گفته عضو هیئت علمی دانشگاه در این کنگره صرفا بیماری های نادر و کمیاب که در سراسر دنیا شناسایی و درمان شده اند، معرفی می شود.



 وی درباره جزئیات بیماری نادری که از سوی کشور ایران در این کنگره ارایه شد، گفت: بیمار کودکی سه ساله و مبتلا به پارکینسون ارثی بود، این بیماری بسیار نادر و برای اولین بار در ایران شناسایی شده است.



 دکتر سالاری خاطرنشان کرد: بیماری پارکینسون ارثی، معمولا از بدو تولد نشانه دارد ولی تشخیص آن مشکل است.



 وی با اشاره به نشانه های ابتلا به این بیماری در نوزادان به والدین تاکید کرد: کودکانی که اختلالات حرکتی دارند و یا روند تکاملی و رشدشان مثل گردن گرفتن، نشستن و سایر مراحل رشد کندتر از سایر همسالان است، باید برای مشاوره و تشخیص فورا به پزشک مراجعه کنند.



متخصص مغز و اعصاب دانشگاه، تشخیص زود هنگام را راه حل موثری برای درمان بهتر بیماری پارکینسون ارثی دانست و یادآور شد: این بیماری قابل درمان است و اگر کودکان مبتلا به این بیماری در سنین پایین تر درمان شوند در آینده با مشکلات و اختلالات ذهنی و یا حرکتی روبرو نخواهند شد.



 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هدف از این کنگره که توسط انجمن بین المللی پارکینسون و اختلالات حرکتی(MDS) برگزار می شود، به اشتراک گذاشتن ایده ها، تشویق علاقه مندان حوزه مراقبت و تحقیق ازاختلالات حرکتی و پیشبرد رشته های بالینی و علمی مرتبط است.






  • گروه خبری : اخبار داخلی,اخبارعلمی,اخبار بهداشتی,اخبار فرهنگی,اخبار آموزشی,ارشیو اخبار,اخبار یاهویی
  • کد خبر : 83678
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب