اولین بخش اورولوژی ترمیمی کشور افتتاح شد
اولینبخش اورولوژی ترمیمی کشور در بیمارستان شهدای تجریش با هدف انجام درمانها و جراحیهای نوین و تربیت نیروی انسانی در این حوزه افتتاح شد.
سیدجلیل حسینی معاون آموزشی وزارت بهداشت در آیین افتتاح اولین بخش اورولوژی ترمیمی کشور به ارایه توضیح مختصری از فعالیتهای خود در حوزه اولوژی طی سه دهه گذشته اعم از تلاش برای جلوگیری از اعزام بیمار به خارج از کشور، خدمات آموزشی و گسترش ارتباطات بینالمللی پرداخت.
وی با اشاره به همکاریهایی که با اساتید برجسته خارجی و سازمان بهداشت جهانی داشته است، از عضویت افتخاری در انجمن اورولوژی اروپا، تهیه کوریکولوم آموزشی ۱۸ ماهه فلوشیپ اورولوژی ترمیمی، قرارداد مشترک با دانشگاه تورین ایتالیا در پنج دپارتمان و شرکت در کنگرههای منطقهای و بینالمللی به عنوان عضو افتخاری و سخنران به عنوان افتخارات دهههای اخیر حوزه اورولوژی یاد کرد.
رییس بخش اورولوژی ترمیمی بیمارستان شهدای تجریش در پایان با بیان اینکه از سالها قبل ایده راهاندازی بخش مستقل اورولوژی ترمیمی مطرح شد، گفت: این طرح مسیر طولانی را طی کرد و در نهایت در سال ۱۴۰۰ موافقت رسمی برای ایجاد فضای فیزیکی مستقل در بیمارستان شهدای تجریش اعلام شد.
علم و مهارت در دانشگاه باید بومیسازی شود
دکتر محمداسماعیل قیداری رییس دانشگاه گفت: راهاندازی بخش تجمیعی با هدف ارایه خدمات خاص در یک حوزه منجر به ارتقای کیفیت، کمیت و ایجاد امکان آموزش و پژوهش در راستای رسالت دانشگاه خواهد شد.
رییس دانشگاه عنوان کرد: رسالت دانشگاه تولید علم و سپس آموزش علم است، مهارتهایی که محصول علم است باید آموزش داده و به خدمت تبدیل شوند. بومیسازی علم نیز از دیگر اولویتهای دانشگاه محسوب میشود.
دکتر قیداری تصریح کرد: علم روز دنیا باید متناسب با نیازهای کشور و بیمارستان بومیسازی شود.
رییس دانشگاه در ادامه عنوان کرد: با ایجاد این بخش زمینه تولید علم، مهارت آموزی و خدمت فراهم شده است. دانشگاه خوب باید فرد ماهر، عالم و با اخلاق تربیت کند.
دولت از دانشگاهها در راستای توسعه دیپلماسی علمی حمایت میکند
دکتر علیرضا کوهکن مشاور و دستیار دیپلماسی علمی وزیر امور خارجه نیز در این مراسم به تاکید دولت چهاردهم بر توسعه دیپلماسی علمی اشاره کرد و گفت: وزارت امور خارجه از دانشگاهها تقاضا دارد در این زمینه اقدام کنند. بخش دیپلماسی علمی وزارت امور خارجه نیز با هدف پیگیری این اقدامات فعالیت میکند.
وی ادامه داد: جذب دانشجوی بینالملل در دورههای تمام وقت چهار یا هفت ساله، دورههای تخصصی کوتاه مدت و دورههای تابستانه در ارتقای رتبه بینالمللی دانشگاههای کشور تاثیر بسزایی دارد و وجهه بینالمللی کشور را بهبود میبخشد.
وی از حمایت همهجانبه وزارت امور خارجه در این مسیر خبر داد و افزود: اولویت دولت در این طرح، دانشگاههای پیشرو از جمله دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
دکتر امید صدیق رییس دپارتمان اورولوژی دانشگاه تورین ایتالیا نیز در این مراسم ضمن ابراز خرسندی و افتخار از ایجاد بستر آموزش و درمان اورولوژی ترمیمی در کشور، به ارایه گزارشی از آخرین مطالعات خود در یکی از زمینههای این رشته پرداخت.
در این مراسم دکتر احمد شمسالدینی رییس دپارتمان اورولوژی کالج پزشکی weill cornel قطر و دکتر فریبرز باقری مدیر بخش اورولوژی بیمارستان دبی از طریق ارتباط مستقیم ویدیویی به ارایه نتایج مطالعهای در اینزمینه پرداختند.