• تاریخ انتشار : 1404/01/22 - 16:35
  • بازدید : 323
  • تعداد بازدید : 213
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

اولین بخش اورولوژی ترمیمی کشور افتتاح شد

اولین‌بخش اورولوژی ترمیمی کشور در بیمارستان شهدای تجریش با هدف انجام درمان‌ها و جراحی‌های نوین و تربیت نیروی انسانی در این حوزه افتتاح شد.

 
 

 
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر جلیل حسینی معاون آموزشی وزارت بهداشت در آیین افتتاح بخش اورولوژی ترمیمی در بیمارستان شهدای تجریش، این بخش را اولین بخش در این حوزه در کشور اعلام کرد و گفت: بیماران تصادفی و بیماران صعب‌العلاج اورولوژی ترمیمی در این بخش پذیرش می‌شوند و با روش‌های نوین و به روز دنیا تحت درمان قرار می‌گیرند.
 
به گفته رییس بخش اورولوژی ترمیمی بیمارستان شهدای تجریش، انواع بیماری‌های از بدو تولد و مشکلات جنسی که فرد از نظر قانونی اجازه جراحی دارد اما به راحتی در کشور انجام نمی‌گیرد نیز در این مرکز صورت می‌گیرد. 
 
دکتر حسینی ادامه داد: اولین دستاورد این بخش آن است که اعزام بیمار به خارج از کشور را متوقف کرده است. همچنین جراحی‌هایی که در این بیمارستان انجام می‌شود قابل مقایسه با سایر کشورهای پیشرفته است.
 
 
معاون آموزشی وزارت بهداشت، این بخش را اولین بخش اورولوژی ترمیمی در کشور و یکی از بخش‌های منحصر به فرد در منطقه دانست و افزود: این بخش به سایر کشورهای منطقه نیز خدمات آموزشی و درمانی ارایه می‌دهد و در توسعه صنعت کردشگری سلامت موثر خواهد بود. از طرفی در این بخش آموزش‌های بیشتری برای فراگیران در همه سطوح در نظر گرفته شده است و تبادل دانش و مهارت هم با سایر کشورها صورت می‌گیرد.
 
 
 
 
به گفته رییس بخش اورولوژی ترمیمی بیمارستان شهدای تجریش، دانشجویانی که که از گروه اورولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فارغ‌التحصیل شده‌اند، در حال حاضر در شهرهای تبریز، مشهد، شیراز، ارومیه و اصفهان مشغول به خدمت‌رسانی هستند و باز هم این‌روند ادامه دارد.
 
دکتر حسینی از حضور اساتید و متخصصان برجسته از کشورهایی نظیر انگلستان، ایتالیا و استرالیا  در این مراسم خبر داد و گفت: سخنرانان در این مراسم گزارشی از آخرین دستاوردهای خود ارایه دادند.
 

سیدجلیل حسینی معاون آموزشی وزارت بهداشت در آیین افتتاح اولین بخش اورولوژی ترمیمی کشور به ارایه توضیح مختصری از فعالیت‌های خود در حوزه اولوژی طی سه دهه گذشته اعم از تلاش برای جلوگیری از اعزام بیمار به خارج از کشور، خدمات آموزشی و گسترش ارتباطات بین‌المللی پرداخت.

 

 

وی با اشاره به همکاری‌هایی که با اساتید برجسته خارجی و سازمان بهداشت جهانی داشته است، از عضویت افتخاری در انجمن اورولوژی اروپا، تهیه کوریکولوم آموزشی ۱۸ ماهه فلوشیپ اورولوژی ترمیمی، قرارداد مشترک با دانشگاه تورین ایتالیا در پنج دپارتمان و شرکت در کنگره‌های منطقه‌ای و بین‌المللی به عنوان عضو افتخاری و سخنران به عنوان افتخارات دهه‌های اخیر حوزه اورولوژی یاد کرد.

 

رییس بخش اورولوژی ترمیمی بیمارستان شهدای تجریش در پایان با بیان اینکه از سال‌ها قبل ایده راه‌اندازی بخش مستقل اورولوژی ترمیمی مطرح شد، گفت: این طرح مسیر طولانی را طی کرد و در نهایت در سال ۱۴۰۰ موافقت رسمی برای ایجاد فضای فیزیکی مستقل در بیمارستان شهدای تجریش اعلام شد.

 

 

 

علم و مهارت در دانشگاه باید بومی‌سازی شود

 
دکتر محمداسماعیل قیداری رییس دانشگاه نیز در آیین افتتاح این بخش عنوان کرد: بخش اورولوژی ترمیمی بیمارستان شهدای تجریش، بخشی آموزشی است و کار اساسی آن تربیت نیروی انسانی برای کشور و در کنار آن پیشبرد امور پژوهشی خواهد بود. این بخش نیازهای کشور را در حوزه جراحی‌های پیشرفته تامین می‌کند.
 
وی ادامه داد: این بخش به همت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی راه اندازی شده است. با توجه به ظرفیت‌های موجود در دانشگاه، خدمات در حوزه گردشگری سلامت باید توسعه یابد تا نیازهای منطقه رفع شود و منابع مالی برای دانشگاه به همراه داشته باشد.
 
وی تصریح کرد: در دانشگاه علوم‌ پزشکی شهید بهشتی بالغ بر هزار دانشجوی بین الملل مشغول به تحصیل هستند، اما تمرکز روی توسعه پذیرش دانشجو در رشته‌های تخصص و فوق تخصص است.

 

 

دکتر محمداسماعیل قیداری رییس دانشگاه گفت: راه‌اندازی بخش تجمیعی با هدف ارایه خدمات خاص در یک حوزه منجر به ارتقای کیفیت، کمیت و ایجاد امکان آموزش و پژوهش در راستای رسالت دانشگاه خواهد شد.

 

رییس دانشگاه عنوان کرد: رسالت دانشگاه تولید علم و سپس آموزش علم است، مهارت‌هایی که محصول علم است باید آموزش داده و به خدمت تبدیل شوند. بومی‌سازی علم نیز از دیگر اولویت‌های دانشگاه محسوب می‌شود.

 

دکتر قیداری تصریح کرد: علم روز دنیا باید متناسب با نیازهای کشور و بیمارستان بومی‌سازی شود.

 

رییس دانشگاه در ادامه عنوان کرد: با ایجاد این بخش زمینه تولید علم، مهارت آموزی و خدمت فراهم شده است. دانشگاه خوب باید فرد ماهر، عالم و با اخلاق تربیت کند.

 

دولت از دانشگاه‌ها در راستای توسعه دیپلماسی علمی حمایت می‌کند

 

 

دکتر علیرضا کوهکن مشاور و دستیار دیپلماسی علمی وزیر امور خارجه نیز در این مراسم به تاکید دولت چهاردهم بر توسعه دیپلماسی علمی اشاره کرد و گفت: وزارت امور خارجه از دانشگاه‌ها تقاضا دارد در این زمینه اقدام کنند. بخش دیپلماسی علمی وزارت امور خارجه نیز با هدف پیگیری این اقدامات فعالیت می‌کند.

 

وی ادامه داد: جذب دانشجوی بین‌الملل در دوره‌های تمام وقت چهار یا هفت ساله، دوره‌های تخصصی کوتاه مدت و دوره‌های تابستانه در ارتقای رتبه بین‌المللی دانشگاه‌های کشور تاثیر بسزایی دارد و وجهه بین‌المللی کشور را بهبود می‌بخشد.

 

وی از حمایت همه‌جانبه وزارت امور خارجه در این مسیر خبر داد و افزود: اولویت دولت در این طرح، دانشگاه‌های پیشرو از جمله دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

 

دکتر امید صدیق رییس دپارتمان اورولوژی دانشگاه تورین ایتالیا نیز در این مراسم ضمن ابراز خرسندی و افتخار از ایجاد بستر آموزش و درمان اورولوژی ترمیمی در کشور، به ارایه گزارشی از آخرین مطالعات خود در یکی از زمینه‌های این رشته پرداخت. 

 

در این مراسم دکتر احمد شمس‌الدینی رییس دپارتمان اورولوژی کالج پزشکی weill cornel قطر و دکتر فریبرز باقری مدیر بخش اورولوژی بیمارستان دبی از طریق ارتباط مستقیم ویدیویی به ارایه نتایج مطالعه‌ای در این‌زمینه پرداختند.

 

 
 
 
در آیین افتتاح اولین بخش اورولوژی ترمیمی کشور دکتر صادق‌نیت مدیر کل حوزه وزارتی ، دکتر رئیس زاده رییس سازمان نظام پزشکی نیز حضور داشتند.
 
در این مراسم که در سالن اجتماعات بیمارستان شهدای تجریش برگزار شد، علاوه بر حضور و سخنرانی مسئولان کشوری، متخصصان برجسته‌ای از کشورهای انگلیس، آلمان، استرالیا، ایتالیا، قطر و امارات با ارایه جدیدترین دستاوردهای علمی به نحوه ارتباط با این بخش درمانی کشور پرداختند.
 
روز جمعه 22 فروردین نیز با تکیه بر دانش‌ایرانی و موفقیت‌های حاصل شده در حوزه اورولوژی ترمیمی با حضور فلوشیپ‌های مطرح کشور، بیمارستان شهدای تجریش میزبان انجام 10 عمل جراحی اورولوژی ترمیمی خواهد بود و این رویداد با طور زنده برای متخصصان و پزشکان کشورهای مختلف دنیا به نمایش گذاشته می‌شود.
 
  • گروه خبری : اخبار داخلی
  • کد خبر : 154279
کلید واژه
م. ز.
خبرنگار

م. ز.

تصویر

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب