• تاریخ انتشار : 1397/05/29 - 17:20
  • بازدید : 1490
  • تعداد بازدید : 239
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

در بیمارستان شهدای تجریش چه می‌گذرد؟

دکتر محسنی درباره مشخصات ظاهری و داخلی بیمارستان شهدای تجریش گفت: درحال حاضر این مرکز با مساحت کل ۷۰هزار مترمربع دارای . . .


در بیمارستان شهدای تجریش چه می‌گذرد؟



دکتر محسنی درباره مشخصات ظاهری و داخلی بیمارستان شهدای تجریش گفت: درحال حاضر این مرکز با مساحت کل ۷۰هزار مترمربع دارای ۳۸۰ تخت مصوب و دارای ۳۷۶ تخت بستری فعال شامل بخش های اعمال جراحی عمومی و عروق با ۵۷ تخت، مغزواعصاب و استریوتاکسی با ۴۸ تخت، کلیه و مجاری ادراری با ۲۸ تخت، بخش زنان و زایمان با ۲۷ تخت و بخش ارتوپدی با ۱۴ تخت است.



وجود تخت های ستاره دار و هزینه بر

رییس مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی شهدای تجریش افزود: بخش های داخلی شامل بخش داخلی با ۳۵ تخت فعال است که سرویس های ریه، گوارش، قلب، عفونی، روماتولوژی و غدد را پوشش می دهند. نیروهایی نیز در بخش های اطفال و هماتولوژی اطفال با ۳۰ تخت، بخش نوزادان با ۱۰ تخت، بخش پوست با ۱۶ تخت، بخش داخلی کلیه و پیوند کلیه با ۱۳ تخت، بخش داخلی اعصاب با ۱۸ تخت، بخش آنکولوژی با ۳۰ تخت به ارائه خدمات به مردم می پردازند.





وی با بیان اینکه بخش مراقبت های ویژه شامل ۲۶ تخت ICU ، ت۱۰ تخت CCU  و ۱۴  تخت NICU فعال است، اظهار کرد: تخت های ستاره دار و هزینه بر شامل اورژانس ۶۳ تخت، درمانگاه ۶۷ تخت، اتاق عمل ۱۵ تخت و دیالیز ۱۰ تخت است. تخت اکسترا به تعداد ۵۳ تخت، زایمان و LDR دارای ۶  و بخش جراحی روزانه با ۷ تخت است.



مراجعه بیش از ۳۶هزار نفر به درمانگاه ها در بهار امسال

دکتر محسنی درخصوص شاخص های مرکز در ۳ ماهه نخست امسال نیز توضیح داد: در این بازه زمانی درصد اشغال تخت ۸۲,۲ درصد، متوسط مدت بستری ۴.۸ روز و چرخه اشغال تخت ۱۵.۷۲ بار به ازای هر تخت بوده است.





به گفته وی، تعداد کل مراجعان به درمانگاه های این مرکز در فصل بهار سال جاری ۳۶هزار و ۳۱۹نفر بوده است، از سوی دیگر، تعداد کل مراجعین اورژانس نیز ۱۷هزار و ۴۱۸نفر بوده که از این تعداد، ۹هزار و ۴۰۸ نفر تحت نظر اورژانس بوده اند. تعداد بیمارانی هم که توسط اورژانس ۱۱۵ آورده شده اند، سه هزار و ۸نفر بوده اند. 





رییس بیمارستان شهدای تجریش با اشاره به تعداد کل اعمال جراحی انجام شده، یادآور شد: این عمل ها شامل عمومی و عروق، اعصاب و استریوتاکسی ارولوژی و پیوند کلیه، جراحی زنان و زایمان و جراحی ارتوپدی برای سه هزار و ۱۴۲نفر بوده که در اردیبهشت ماه بخش های ارتوپدی و بخش جراحی روزانه راه اندازی شده است.





دکتر محسنی افزود: متوسط روزانه تعداد اعمال جراحی سرپایی در ۳ ماهه اول سال ۹۷، ۹ نفر بوده است که این رقم برای انجام جراحی بستری و اورژانسی ۲۵ نفر در روز بوده، همچنین متوسط روزانه تعداد کل مراجعین اورژانس به طور متوسط روزانه در این بازه زمانی ۱۸۷ نفر بوده که متوسط روزانه تعداد مراجعین به درمانگاه ۵۴۲ نفر بوده است.



درمان تومورهای بدخیم با مشارکت سازمان انرژی اتمی

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره چگونگی فعالیت مراکز تحقیقاتی توضیحاتی ارایه کرد و گفت: مرکز تحقیقات کاربرد لیزر در علوم پزشکی یکی از بخش های این بیمارستان است که در این مرکز از لیزر برای درمان واريس (با استفاده از دستگاه ليزر ۹۸۰ Diode)، درمان پروستات، درمان سنگ هاي حالب (با ساخت دستگاه هولميوم توسط مركز ملي علوم و فنون ايران) و درمان ضايعات پوستي (كلینيك ليزر پوست با همكاري متخصصان پوست) استفاده می شود.





به گفته وی، مرکز تحقیقات نوروفانکشنال دیگر مرکز فعال این بیمارستان است که راه اندازی اعمال ورتبروپلاستی با بخش رادیولوژی، تهیه فریم های جدید استریوتاکسی بسیار پیشرفته و مشارکت با سازمان انرژی اتمی جهت تهیه سیدهای رادیواکتیو برای درمان تومورهای بدخیم از جمله فعالیت های مهم این مرکز به شمار می آید.





دکتر محسنی با بیان اینکه در مرکز تحقیقات سرطان نیز تمام خدمات لازم برای کنترل سرطان ارائه می شود، افزود: این خدمات اعم از پیشگیری، درمان، تحقیقات مبتنی بر نیازها و توان بخشی به بیماران است.



درمان سوختگي به وسيله كشت سلولي

رییس بیمارستان شهدای تجریش با اشاره به اینکه فعالیت های مرکز تحقیقات پوست نیز در دو دسته جاي مي گيرند، تصریح کرد: این فعالیت ها شامل اهداف آموزشى ـ پژوهشى و اهداف بهداشتى ـ درمانى است با این توضیح که كمك به درمان سوختگي به وسيله كشت سلولي و ارائه‌ روش هاى تكنولوژى پيشرفته در تشخيص و درمان بيماري هاى پوست و استفاده از آن در امر تحقيقات كاربردى از دیگر اقداماتی است که در این مرکز انجام می شود.





وی یادآور شد: همچنین مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری، مرکز تحقیقات طب فیزیکی و توانبخشی و مرکز تحقیقات درد نیز در این بیمارستان فعال است.

 



دکتر محسنی به فعالیت هشت واحد پاراکلینیک در این مرکز نیز اشاره کرد و گفت: این واحدها در قالب درمانگاه های تخصصی و فوق تخصصی، تصویربرداری پزشکی، پزشکی هسته ای، رادیوتراپی، پاتولوژی، آزمایشگا، داروخانه و طب فیزیکی و توانبخشی به فعالیت مشغولند.





رییس مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی شهدای تجریش افزود: نوبت دهی درمانگاه ها علاوه بر مراجعه حضوری به صورت اینترنتی و تلفن گویا نیز انجام می شود.






  • گروه خبری : ارشیو اخبار
  • کد خبر : 66120
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب