• تاریخ انتشار : 1403/01/06 - 09:07

بازدید نوروزی وزیر بهداشت از مجتمع بیمارستانی شهدای تجریش

وزیر بهداشت روزیکشنبه پنجم فروردین از مجتمع بیمارستانی شهدای تجریش بازدید کرد و در جریان روند ارایه خدمت در ایام نوروز قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی ،دکتر بهرام عین اللهی ضمن بازدید از اورژانس مجتمع بیمارستانی شهدای تجریش و گفت‌وگو با بیماران و همراهان آنان، با اهدای شاخه گل و تبریک سال نو از تلاش‌های کادر درمان این مرکز در تعطیلات نوروز تقدیر کرد

وزیربهداشت در این بازدید با حضور در بخش اورژانس  از نزدیک روند ارایه خدمات به بیماران را مورد ارزیابی قرار داد.

وی ضمن عیادت و دلجویی از بیماران بستری و گفتگو با آنان ، وضعیت درمان تعدادی از بیماران بستری در بخش اورژانس را مورد بررسی  و رضایتمندی آنان را جویا شد.

ایشان از حضور متخصصان و پزشکان مقیم بیمارستان در بخش اورژانس و همچنین بخش های ویژه بر آمادگی کامل درایام تعطیلات تأکید کرد

در این بازدید دکتر زالی رییس دانشگاه، دکتر پورحسینی مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی و پاک آیین دستیار رسانه ای وزیر و رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، دکتر محمد رحمتی معاون آموزشی، دکتر رضا زندی معاون درمان، دکتر ناصر خرمی مدیر حراست ، مژگان کریمی مدیر روابط عمومی دانشگاه، دکترمسلمی فرد مدیر و دکتر مهرداد صدیقی معاون آموزشی مرکز نیز، وزیر بهداشت را همراهی کردند.

ایشان متذکرشدقطعا حضورمسئولین درایام جاری دربیمارستان منجربه دلگرمی هرچه بیشتر پرسنل درمانی جهت ارائه خدمات مطلوبترخواهدشد

وزیر بهداشت در جریان این بازدیدها از بیماران بستری عیادت کرد و ضمن تبریک سال نو به پزشکان، پرستاران و پرسنل راهکارهای لازم برای بهبود فرایند درمان را ارایه داد.

• گروه خبری :
م. ز.