مخاطرات شغلی و ایمنی و بهداشت حرفه ای کارکنان آشپزخانه
خطرات موجودبراي كاركنان آشپزخانه بيمارستانها:
موارد ایمنی که افراد باید رعایت کنند:
1. رعايت پروسیجرهاي استاندارد ( طرز قرارگيري اندام هاي بدن) در حين انجام وظايف
2. گذراندن دوره هاي آموزشي جهت يادگيري اين افراد براي زمان هايي كه با وسايل برنده و تيز برخورد داشته باشند.
3. استفاده از لباس و كفش هاي مناسب جهت جلوگيري از ليز خوردن و افتادن.
4. حتماً از وسايل حفاظت شخصي ( ماسك- دستكش- روپوش مناسب و ...) p.p.eاستفاده كنند.
5. گذراندن دروه هاي آموزشي براي چگونگي استفاده از وسايل الكتريكي و موارد ايمني آن ها
6. استراحت هاي كوتاه بعد از انجام وظايف و مسئوليت هايشان.
7. همه ي اين افراد در زمان هاي تعيين شده حتماً بايد معاينات دور ه اي را داشته باشند
8. دوره هاي آموزشي مربوط به نحوه ي برخورد با وسايل گاز سوز و اتش گير و موارد ايمني آن ها
9. از ورود كاركنان خانم باردار به اين بخش جلوگيري شود به دليل وجود داشتن مواد شيميايي، و اين مسئله را جدي و با اهميت در نظر بگيرند.