• تاریخ انتشار : 1403/03/27 - 07:31

ارتقا مرتبه علمی دکتر حمیدرضا عزیزی فارسانی در دانشکده پزشکی

در نشست هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال جاری با ارتقای مرتبه علمی حمیدرضا عزیزی فارسانی موافقت شد

به گزارش روابط عمومی ، در سیصد و سی‌امین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی که با حضور دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه و سایر اعضا برگزار شد، با ارتقای رتبه علمی دکتر حمیدرضا عزیزی فارسانی از دانشکده پزشکی موافقت شد.

گزیده‌ای از سوابق دکترحمیدرضا عزیزی فارسانی به شرح زیر است:

دکتر حمیدرضا عزیزی فارسانی دارای مدرک تخصص بیهوشی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.

وی که از سال 1380به عضویت هیئت علمی این دانشگاه درآمد در این نشست از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت.

از مهمترین سوابق حرفه‌ای دکتر عزیزی فارسانی در سال‌های گذشته می‌توان به مواردی نظیر فعالیت به عنوان مشاور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، معاون پژوهشی بخش بیهوشی و مراقبت‌های ویژه بیمارستان شهدای تجریش، فرمانده تیم دو رسته پشتیبانی حوزه مقاومت بسیج فارسان، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرکرد، رییس بیمارستان سیدالشهدا فارسان، مسئول فنی ICU بیمارستان هاجر، همکار دفتر توسعه آموزش توسعه علوم پزشکیEDO بیمارستان آیت الله کاشانی شهر کرد، عضو کمیته علمی المپیاد دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال بختیاری، عضو هیئت بدوی انتظامی سازمان پزشکی قانونی فارسان، نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی، عضو علی البدل هیئت انتظامی اعضای عیات علمی دانشگاه، رییس ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده شهرستان فارسان اشاره کرد.

.

• گروه خبری :