شنبه ٢٩ تير ١٣٩٨ -

زمان بازدید : 0.50
صفحه اصلي > نمایش اخبار

بازدیدریاست مرکز از بخشهای درمانی بیمارستان شهدای تجریش
به گزارش روابط عمومی روزپنچشنبه بیست وهفتم تیر، دکتر فروزانفرریاست و دکتر افجه ای مدیر مرکز بهمراه جمعی ازمسئولین ازبخشهای درمانی بیمارستان بازدید کردند.
 ١٣٩٨/٠٤/٢٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
با کتاب درد ناشی از سرطان بیشتر آشنا شوید.
کتاب درد ناشی از سرطان ترجمه دکتر سید مسعود هاشمی، دکتر سیامک مرادی و دکتر بهنام حسینی توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سال ۱۳۹۷ انتشار یافت.
 ١٣٩٨/٠٤/٢٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
گرامیداشت دهه کرامت و میلادهشتمین شمس ولایت دربیمارستان شهدای تجریش برگزارشد
به گزارش روابط عمومی روزیکشنبه بیست سوم تیرماه(یازدهم ذی القعده) جشن میلادباسعادت امام رئوف حضرت علی بن موسی الرضا (ع) به همت دفترنهادرهبری دانشگاه شهیدبهشتی باحضوردکترفروزانفرریاست وجمعی ازمسئولین پس ازاقامه نمازظهروعصر درنمازخانه مرکز برگزارشد.
 ١٣٩٨/٠٤/٢٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
انجام معاینات ادواری طب کار در بیمارستان شهدای تجریش
به گزارش روابط عمومی با توجه به اهمیت موضوع ایمنی و سلامت کارکنان در محیط کار با هماهنگی واحد مهندسی بهداشت حرفه ای ، معاینات طب کار کلیه کارکنان مرکز در بیمارستان شهدای تجریش انجام پذیرفت.
 ١٣٩٨/٠٤/٢٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
دکتر آقاجانی: تحقق مشارکت حداکثری در پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری ضروری است
دکتر آقاجانی رئیس ستاد پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری استان تهران گفت: انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام پرستاری استان تهران همزمان با سراسر کشور با شرکت ۱۱۹ کاندیدا در حال برگزاری است.
 ١٣٩٨/٠٤/٢٢ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری
پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
پایگاه اطلاع رسانی دولت
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا
مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی شهدای تجریش
آدرس : تهران - ميدان تجريش بيــمارستان شهداي تجريش
تلفن :25719-021
پست الکترونيک: pr_shohada@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.